Profibox Online | Profibox Fórum | Fight Online | Fight Fórum -->

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

29 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
Edzésmódszerek, technikák, erőnlét, gyorsaság, Tippek mindekinek
S.H.O.T.
hozzászólás 2010-06-01 19:14:55
Létrehozva: #41

Middleweight - Középsúly (72.6kg)

Csoport: Regisztrált felhasználó
Azonosító: 7,503

remélem fel is épülsz tőle/vele?! icon_thumbs.gif

én Hanshi Adámyékhoz járok egy nyújtás órára, és bevallom, ennyi kudarc és önkritika régen ért már smile.gif.
Go to the top of the page

+Quote Post
szarabb
hozzászólás 2010-06-01 18:41:45
Létrehozva: #42

Azonosító: 2,079

kollégák,
szeretnék beszámolni arról, hogy krónikus gerincproblémám miatt ma gyógytornász foglalkozott velem egy órát. komolyan mondom rég nem fáradtam el így. ehez képest egy feszes 1,5 órás thai box edzés ésa végén 2-3 menet bunyó laza szórakoztató levezetés.
beszartam na birggrosze.gif
ha valakit érdekel leírhatom milyen gyakorlatokat végeztünk.

--------------------
a szellem az igazi fegyver

+Quote Post
chipikeee
hozzászólás 2010-05-14 19:36:00
Létrehozva: #43

Flyweight - Légsúly (50.8kg)
*

Azonosító: 12,056

Mi a véleményetek arról az edzésről ami arról szól h bordát és hasfalat ütnek? Segít megszokni az ütést vagy a levegővétel tanulását segíti?
Várom válaszotokat! És ha tudtok hasonló érdekességeket edzésmódszereket amiket tudtok ajánlani különböző testrészekre akkor azt is megköszönném!

+Quote Post
szarabb
hozzászólás 2010-05-12 20:17:20
Létrehozva: #44

nekem volt öröm. várjuk a következő kérdéseket. icon_thumbs.gif

--------------------

+Quote Post
chipikeee
hozzászólás 2010-05-12 17:40:15
Létrehozva: #45

*

Köszönöm szépen!Sokat segítettél.

+Quote Post
szarabb
hozzászólás 2010-05-11 13:55:01
Létrehozva: #46

-kemény zsák
-abroncs
-élő ellenfél keresztbe sípcsont rúgás finoman
-sarok-lábujj 3 x 20 (sarokra állsz majd lábujjhegyre, erősödik a sípcsont melletti izom)
-nincs borogatás - meg kence fice, így nem puhul

--------------------

+Quote Post
chipikeee
hozzászólás 2010-05-11 13:22:20
Létrehozva: #47

*

Sziasztok belkezdtem a sípcsont edzésbe vagyis hát kicsit erősítek rá!
Megszeretném kérdezni hogy miylen gyakorlatokat vagy edzésmódzesereket javasoltok!

+Quote Post
S.H.O.T.
hozzászólás 2010-05-07 11:43:03
Létrehozva: #48

most már összeállt a kép. köszi mindenkinek d3.gif

+Quote Post
jokai
hozzászólás 2010-05-07 11:39:23
Létrehozva: #49

Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg)

Azonosító: 11,721

IDÉZET(S.H.O.T. @ 2010-05-07 09:41:53) *
várjá', én nem zolimt -től kérdeztem, hanem jokai -tól! icon_thumbs.gif

nemjárok box edzésre csak zolmit irta hogy 2 óra box után megy futni sulyzózni.. erre értettem hogy nem lenne erőm még sulyzózni utána )feltéve ha tulélném a 2 órás boxedzést..)
bár ha elmennék egy olyan boxedzésre amin lennénk vagy 20 an és negyedóránként kerülne rám a sor addig meg adnának valami 'lézengös' gyakorlatot, talán menne de szerintem még akkor se mennék futni vagy sulyzózni maximum pihenés kaja stb után egy későbbi időpontban de másnap tuti hogy pihennék biggrin.gif

+Quote Post
zolimt
hozzászólás 2010-05-07 10:18:41
Létrehozva: #50

Lakóhely: Egyesult Kiralysag / Norwich
Azonosító: 7,302

IDÉZET(szarabb @ 2010-05-07 06:17:30) *
ír kocsma box klub:) Bocs Zoli:)))))

abban hala Istennek meg nem volt reszem es nem is szeretnek korsot kapni az arcomba...! ugy erzem nem tenne jot a sarmomnak...! biggrin.gif

--------------------
www.iceniwarriors.com

+Quote Post
S.H.O.T.
hozzászólás 2010-05-07 08:41:53
Létrehozva: #51

várjá', én nem zolimt -től kérdeztem, hanem jokai -tól! icon_thumbs.gif

+Quote Post
szarabb
hozzászólás 2010-05-07 07:17:30
Létrehozva: #52

ír kocsma box klub:) Bocs Zoli:)))))

--------------------

+Quote Post
S.H.O.T.
hozzászólás 2010-05-07 07:14:48
Létrehozva: #53

2 órás box edzés? És abban nincs erősítés/súlyzós gyakorlatok? Hová jársz te? smile.gif

+Quote Post
zolimt
hozzászólás 2010-05-06 16:40:48
Létrehozva: #54

IDÉZET(jokai @ 2010-05-06 13:22:54) *
irhatnád kicsit részletesebben is pl sulyzos edzésen kb milyen gyakorlatokat csinálsz milyen sullyal, mennyit mennyi pihivel hátha kedvet kapok hozzá biggrin.gif
bár 2 órás huzós box után nemtudom mennyi erőm lenne még sulyzozni.. meg idöben is elnyulik. azért vigyázz ki ne égj meg ha télleg csak 1 pohár pezsgőtab használsz ilyen edzés munka mellett, előbb utóbb szerintem a szervezeted is mesinli..
én jobban szeretem a rövidebb pörgös edzéseket

a sulyzos edzek alatt a tipikus "gyurok vazze" tipusu edzeseket ertem. minden izomcsoportra 3-4 kulonbozo gyakorlat, 4szeri ismetlessel( az edzestervet kulonbozo netes oldalak ajanlasibol olloztam ossze! )! igaz, nem max sulyokkal dolgozom, mert a tulzott izomnovekedes es a folyamatos "be vagyok durranva" allapot nem igazan kedvez a box teljesitmenynek...! a csodabogyok alatt pedig a zsiregeto, izomnovelo, ilyen - olyan hudecsucsszuper keszitmenyekre gondolok! edzes napon altalaban napi 3-4 liter viz lecsuszik, no meg a gyumolcs, valamint parom isteni, valtozatos foztjei...! biggrin.gif

--------------------
www.iceniwarriors.com

+Quote Post
jokai
hozzászólás 2010-05-06 14:22:54
Létrehozva: #55

IDÉZET(zolimt @ 2010-05-06 12:33:18) *
nem reg elkezdtem egy eleg intenziv edzesprogramot ami ugy tunik segit eronletben is es a fogyasban - szalkasodaban is! 3 7 alatt eddig 3 kilot dobtam le, nagyjabol ugy, hogy nem valtoztattam az etrendemen! persze a sok folosleges nasit mellozom es az adagokra is probalok odafigyelni!
mivel valtott muszakban dolgozom (reggel-delutan) ezert A es B het beosztasban edzek! A heten hetfo - szerda - pentek - vasarnap a beosztas ! h-sz-p reggel 6-8ig box edzes (javareszt kondicio training es sparring) majd irany a kondi terem! 15 perc futas vagy evezes majd sulyzos edzes izomcsoportokra bontva !
a B heten marad a h-sz-p feolosztas kondi terem szempontjabol (ugyanazzal az edzesrtervvel), viszont box edzes k-p-v re modosul, javareszt kondicio es technikai edzes! emellett probalok minel tobbet biciklizni (persze lusta diszno modjara kocsival jarok altalaban mindenhova biggrin.gif ...) ! nehany het alatt erezheto a valtozas, mind fizikailag, mint eronletileg! tobbet es nagyobb intenzitassal tudok teljesiteni ami nagyon jo erzessel tolt el! csodabogyo sem szukseges, kizarolag napi egy pohar multivitamin-pezsgotablettat iszom!
nem tudom, meddig birom majd fizikailag ezt az edzest, de most jo, az biztos!

irhatnád kicsit részletesebben is pl sulyzos edzésen kb milyen gyakorlatokat csinálsz milyen sullyal, mennyit mennyi pihivel hátha kedvet kapok hozzá biggrin.gif
bár 2 órás huzós box után nemtudom mennyi erőm lenne még sulyzozni.. meg idöben is elnyulik. azért vigyázz ki ne égj meg ha télleg csak 1 pohár pezsgőtab használsz ilyen edzés munka mellett, előbb utóbb szerintem a szervezeted is mesinli..
én jobban szeretem a rövidebb pörgös edzéseket

+Quote Post
zolimt
hozzászólás 2010-05-06 11:33:18
Létrehozva: #56

nem reg elkezdtem egy eleg intenziv edzesprogramot ami ugy tunik segit eronletben is es a fogyasban - szalkasodaban is! 3 7 alatt eddig 3 kilot dobtam le, nagyjabol ugy, hogy nem valtoztattam az etrendemen! persze a sok folosleges nasit mellozom es az adagokra is probalok odafigyelni!
mivel valtott muszakban dolgozom (reggel-delutan) ezert A es B het beosztasban edzek! A heten hetfo - szerda - pentek - vasarnap a beosztas ! h-sz-p reggel 6-8ig box edzes (javareszt kondicio training es sparring) majd irany a kondi terem! 15 perc futas vagy evezes majd sulyzos edzes izomcsoportokra bontva !
a B heten marad a h-sz-p feolosztas kondi terem szempontjabol (ugyanazzal az edzesrtervvel), viszont box edzes k-p-v re modosul, javareszt kondicio es technikai edzes! emellett probalok minel tobbet biciklizni (persze lusta diszno modjara kocsival jarok altalaban mindenhova biggrin.gif ...) ! nehany het alatt erezheto a valtozas, mind fizikailag, mint eronletileg! tobbet es nagyobb intenzitassal tudok teljesiteni ami nagyon jo erzessel tolt el! csodabogyo sem szukseges, kizarolag napi egy pohar multivitamin-pezsgotablettat iszom!
nem tudom, meddig birom majd fizikailag ezt az edzest, de most jo, az biztos!

--------------------
www.iceniwarriors.com

+Quote Post
jokai
hozzászólás 2010-05-06 09:15:42
Létrehozva: #57

mindenesetre köszi az infot! bár biztam benne hogy vki tud vmit róla.. csodát nem várok tőle csak reménykedtem hátha van benne egy kis plusz
a GSP 2 részes az télleg jó!! tavaly előtt probáltam ki (rosszul is lettem ohmy.gif , illetve szenvedve megcsináltam és a végén még hánytam is ill. öklendeztem mert edzés előtt 2-3 órával nem szoktam enni. (gondolom egyről beszélünk amikor GSP sprint 'pihenés' idejét kombinálja, a sulyzós vagy termi köredzés az nem annyira vészes szerintem)
a diéta része a dolognak nem érdekel, igyis girnyo vok rolleyes.gif viszont ha tudtok ajánlani vmi 'ütős' köredzést szivesen kipróbálom, mert van néhány jó gyakorlat amit kombinálni szoktam de kezd unalmassá válni meg hozzászokni a szervezetem és nem fáradok már annyira azoktól..

+Quote Post
S.H.O.T.
hozzászólás 2010-05-05 19:23:44
Létrehozva: #58

IDÉZET(hatchet @ 2010-05-05 18:26:12) *
Egyet értek: helyes étkezés + megfelelő edzés - a céljainknak megfelelően.

Irodalmat szerencsére magyarul is találni, angolul meg főleg.

Ha GSP 2 részes oktató DVD-jéről van szó, azt én is ajánlom, egyszerű magyarázatok, kis angol tudással is érthető (jó anyag).

jaja, azaz. Mondjuk, aki, csak gyúrós edzést akar, annak elég az egyiket megszereznie, mert mindkettő végén ua. a köredzés van bemutatva.

+Quote Post
hatchet
hozzászólás 2010-05-05 17:26:12
Létrehozva: #59

Azonosító: 11,841

Egyet értek: helyes étkezés + megfelelő edzés - a céljainknak megfelelően.

Irodalmat szerencsére magyarul is találni, angolul meg főleg.

Ha GSP 2 részes oktató DVD-jéről van szó, azt én is ajánlom, egyszerű magyarázatok, kis angol tudással is érthető (jó anyag).

--------------------
"Training is everything" - Mirco 'Crocop' Filipovic

+Quote Post
S.H.O.T.
hozzászólás 2010-05-05 15:07:24
Létrehozva: #60

nincs új a nap alatt....

ne számítsatok arra, hogy ebből a dvd-ből megvilágosultok, titkos ultrahatékony technikák tudói lesztek.
az ebben közzétett info-kat, kis utánajárással levadászhatjátok a netről is, szakirodalomból, edzőktől.
A hatékony fogyás, szálkásodás nem csilivili dumbell, kettlebell kombóktól függ, hanem a helyes diétától.
Javarészt még az edzés sem segíti elő ezt!!! Ezt vegyétek figyelembe.
Ha ezekkel tisztában vagytok, ill. magatokkal (testtömegindex, inzulin, anyagcsere, stb.) ill., ha profi sportolók vagytok, akkor lehet bonyolítani a dolgokat. Addig tök felesleges.

Másrészről a Budapest Barbell "elit" körnek adja át a rendszerüket, havi kemény több tízezresért, nem hiszem, hogy ezt összesűrítve odaadják 2-3e Ft-ért. Hozzáteszem, profik. Nagyon.

én sztem keressetek rá a köredzés szóra, ott találtok ingyen info-kat, amikkel el lesztek pár évig. (pl. GSP köredzése, azt kiemelten ajánlom. Az mma-hd.com torrent trackerről leszedhető...)

ellenben magyar anyagot ne töltögessünk már, bár sztem aki megvette, nem vetemedik arra, hogy feltöltse bárhová. smile.gif

+Quote Post

29 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2010-09-06 -18:03