Edzésmódszerek, technikák, erőnlét, gyorsaság, Tippek mindekinek |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Edzésmódszerek, technikák, erőnlét, gyorsaság, Tippek mindekinek |
2010-07-07 20:42:29
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 280 Csatlakozott: 2009-10-17 Azonosító: 11,841 |
Ha így van, akkor mindenféleképpen orvos, alapos kivizsgálás!
-------------------- "Training is everything" - Mirco 'Crocop' Filipovic |
|
|
|
2010-07-07 20:37:38
Létrehozva:
|
|
|
Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg) ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 106 Csatlakozott: 2006-07-30 Azonosító: 5,761 |
Egy kis segítséget kérnék.Bár tudom, sokan azért vannak itt:)
Szóval:Úgy 4-5 éve kezdődött, mikor még aktívan sportoltam.Edzés végére jött be egy bizonyos fáradtság, de nem olyan mint amikor edzés végére elfáradsz, hanem másmilyen.Azóta megtudtam, nagy valószínűség szerint arról van szó hogy besavasodnak az izmaim.A kezemben, lábamban is.Aztán egyre többször jött ez és ez volt az egyik oka hogy nem tudtam rendesen edzeni. Most már oda jutottam, hogy fogmosás közben is, pár másodperc alatt előjön ez a fáradság és így nem lehet semmilyen edzésnek nekiállni, merthogy újra el szeretnék kezdeni edzeni, legfőképpen súlyzós edzéseket akarok végezni. Ha ránehezkedek az egyik lábamra, akkor kb fél perc után úgy elfárad, hogy a másikra kell helyeznem a testsúlyomat. Egyszerűen szinte akármit csinálok, már fárad a kezem, gondoltam rá hogy ezt ki kéne vizsgáltatni annyira komoly. Talán érszűkület, vitaminhiány, esetleg nem eszek eleget, ezek mind játszanak.Valami más tipp?Ha valaki járt már hasonló cipőben annak nagyon szeretném hallani a véleményét, ötletét, de persze a többiekét is. A válaszokat előre is köszönöm! |
|
|
|
2010-07-06 20:06:39
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 280 Csatlakozott: 2009-10-17 Azonosító: 11,841 |
Én anno ittam nyersen tojást, de egy rövid idő után hanyagoltam a dolgot: "kissé" takonyszerű, és eszembe jutott, hogy mi van ha odaszegesz a wc deszkához a szalmonella.
(De azért a Rocky-s feeling ott volt közben -------------------- "Training is everything" - Mirco 'Crocop' Filipovic |
|
|
|
2010-07-05 10:16:07
Létrehozva:
|
|
|
Light Heavyweight - Félnehézsúly (79.4kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 505 Csatlakozott: 2008-11-23 Azonosító: 11,373 |
újjab kérdés a tojás ivásnak lehetnek valami mellékhatásai? és lessz valami változás ha edzés előtt iszok 2 őt? elvileg most, hogy már a madárinfluenza rég lecsengett, a tojásokat meg szalmonella mentesítik, nem lesz semmi bajod de csak akkor igyál ilyet, ha jobban szereted mint sütve, bár a sárgája tényleg finomabb |
|
|
|
2010-07-05 00:44:27
Létrehozva:
|
|
|
Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 252 Csatlakozott: 2009-01-24 Azonosító: 11,507 |
újjab kérdés a tojás ivásnak lehetnek valami mellékhatásai? és lessz valami változás ha edzés előtt iszok 2 őt? A Schwarzenegger könyvében bőven van szó az étkezésről és a helyes táplálkozásról is. A könyv vastag meg olvasni is nehéz tudom, de van benne tartalomjegyzék. |
|
|
|
2010-07-05 00:11:19
Létrehozva:
|
|
![]() Light Heavyweight - Félnehézsúly (79.4kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 640 Csatlakozott: 2006-05-01 Azonosító: 5,124 |
chuck régen rendszeresen ittál? bocs... sz*r poén van olyan, hogy társalgási implikatúra - édes faszom, bokszfórumon ilyenre hivatkozom de ha már így kérdezed, régen nem, mostanában iszom rendszeresen, mármint ha már nem a tojásról van szó. azért beszélek ilyen hülyeségeket. |
|
|
|
2010-07-04 23:53:50
Létrehozva:
|
|
|
Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg) ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 130 Csatlakozott: 2007-02-24 Azonosító: 6,934 |
vigyázni kell, mert kikelhet a gyomorban. de semmi gond, lenyel az ember egy rókát, és az kivadássza. ha több kel ki, akkor viszont át kell menni például a Havanna lakótelepen, mire végigérsz, kilopják mind. és ne szólj edzésen senkinek, hogy előtte szükséged van két tojásra, főleg, ha Monson is ott van. viccen kívül, én régen rendszeresen ittam, de inkább tejjel és szőlőcukorral összemixelve. nem lett bajom, de elvileg befigyelhetett volna szalmonella, szóval egy jó ideje inkább főzöm meg rántom. de fehérjebevitelre vannak más opciók is, érdemes olvasgatni kondis lapokat, ha mélyebben érdekel. chuck régen rendszeresen ittál? bocs... sz*r poén |
|
|
|
2010-07-04 22:05:53
Létrehozva:
|
|
![]() Light Heavyweight - Félnehézsúly (79.4kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 640 Csatlakozott: 2006-05-01 Azonosító: 5,124 |
újjab kérdés a tojás ivásnak lehetnek valami mellékhatásai? és lessz valami változás ha edzés előtt iszok 2 őt? vigyázni kell, mert kikelhet a gyomorban. de semmi gond, lenyel az ember egy rókát, és az kivadássza. ha több kel ki, akkor viszont át kell menni például a Havanna lakótelepen, mire végigérsz, kilopják mind. és ne szólj edzésen senkinek, hogy előtte szükséged van két tojásra, főleg, ha Monson is ott van. viccen kívül, én régen rendszeresen ittam, de inkább tejjel és szőlőcukorral összemixelve. nem lett bajom, de elvileg befigyelhetett volna szalmonella, szóval egy jó ideje inkább főzöm meg rántom. de fehérjebevitelre vannak más opciók is, érdemes olvasgatni kondis lapokat, ha mélyebben érdekel. |
|
|
|
2010-07-04 21:16:20
Létrehozva:
|
|
|
Flyweight - Légsúly (50.8kg) ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 2010-03-20 Azonosító: 12,056 |
újjab kérdés a tojás ivásnak lehetnek valami mellékhatásai? és lessz valami változás ha edzés előtt iszok 2 őt?
|
|
|
|
2010-06-29 08:22:27
Létrehozva:
|
|
|
Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg) ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 138 Csatlakozott: 2009-12-01 Azonosító: 11,904 |
az edzés előtt fogyasztott méz is segít az izomlázon. érdemes kipróbálni.
|
|
|
|
2010-06-28 23:04:12
Létrehozva:
|
|
Ez lehet nem ide tartozik, ebben az esetben megkérnék egy moderátort, hogy törölje az üzenetem. Szóval Szombat délután elkezdtem gyúrni, de azelőtt nem nagyon csináltam és másnap reggel az egyik kezem annyira fájt, hogy nem bírtam kinyújtani. Ma reggel már mind 2 kezem annyira fáj, hogy egyszerűen nem tudom kinyújtani, szinte mindenem fáj, de a két karom az iszonyúan... Szerintetek mi lehet a gond? Ez egy egyszerű izomláz lenne? Hogyan csillapíthatnám a fájdalmat? Köszi a válaszokat és bocsi, ha nem ide illő a postom... kicsit túlvállalós voltál, és ez egy masszív izomláz. anno siheder koromban, amikor elkezdtem barátkozni a vasakkal, akkor nekem is volt néhol napokig tartó izomfájdalmam, szoknia kell. karra valamit nem csináltál jól, vagy sokkal csináltad, és kicsit túl is erőltetted lehet. de ez pár nap alatt teljesen elmúlik, semmi para. alapozni kellene húzódzkodással, meg ami még nem annyira megy saját testsúlyos cuccokkal. most meg nyújtás, lazítás, kimasszírozás. |
|
|
|
2010-06-28 20:38:01
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,296 Csatlakozott: 2008-12-31 Azonosító: 11,461 |
Ez lehet nem ide tartozik, ebben az esetben megkérnék egy moderátort, hogy törölje az üzenetem. Szóval Szombat délután elkezdtem gyúrni, de azelőtt nem nagyon csináltam és másnap reggel az egyik kezem annyira fájt, hogy nem bírtam kinyújtani. Ma reggel már mind 2 kezem annyira fáj, hogy egyszerűen nem tudom kinyújtani, szinte mindenem fáj, de a két karom az iszonyúan... Szerintetek mi lehet a gond? Ez egy egyszerű izomláz lenne? Hogyan csillapíthatnám a fájdalmat? Köszi a válaszokat és bocsi, ha nem ide illő a postom... Ha mindkettő fáj, az valószínűtlen hogy sérülés. Az egy masszív izomláz, a sérülés egyből fájt volna. Egy jó masszírozás hogy beszarsz tőle, az sokat segít. |
|
|
|
2010-06-28 20:31:48
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 371 Csatlakozott: 2007-05-03 Azonosító: 7,503 |
Ez lehet nem ide tartozik, ebben az esetben megkérnék egy moderátort, hogy törölje az üzenetem. Szóval Szombat délután elkezdtem gyúrni, de azelőtt nem nagyon csináltam és másnap reggel az egyik kezem annyira fájt, hogy nem bírtam kinyújtani. Ma reggel már mind 2 kezem annyira fáj, hogy egyszerűen nem tudom kinyújtani, szinte mindenem fáj, de a két karom az iszonyúan... Szerintetek mi lehet a gond? Ez egy egyszerű izomláz lenne? Hogyan csillapíthatnám a fájdalmat? Köszi a válaszokat és bocsi, ha nem ide illő a postom... ha zsibbad, túlterhelted. Ha szúr, húzhattad, ha csak izomláz - sok C vitamin. De annyi, hogy már redbull-t pisilj... ja, és orvos, ha nem lankad. Látatlanban is... remélem nem feküdtél neki óriási súlyoknak elsőre |
|
|
|
2010-06-28 19:37:28
Létrehozva:
|
|
|
Featherweigth - Pehelysúly (57.5kg) ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 51 Csatlakozott: 2010-03-10 Azonosító: 12,042 |
Ez lehet nem ide tartozik, ebben az esetben megkérnék egy moderátort, hogy törölje az üzenetem. Szóval Szombat délután elkezdtem gyúrni, de azelőtt nem nagyon csináltam és másnap reggel az egyik kezem annyira fájt, hogy nem bírtam kinyújtani. Ma reggel már mind 2 kezem annyira fáj, hogy egyszerűen nem tudom kinyújtani, szinte mindenem fáj, de a két karom az iszonyúan... Szerintetek mi lehet a gond? Ez egy egyszerű izomláz lenne? Hogyan csillapíthatnám a fájdalmat? Köszi a válaszokat és bocsi, ha nem ide illő a postom...
|
|
|
|
2010-06-28 19:15:27
Létrehozva:
|
|
![]() Cruiserweight - Cirkálósúly (90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 976 Csatlakozott: 2006-04-11 Azonosító: 4,973 |
Szerintem menj el egy edzőterembe amelyik közel esik hozzád és nézz meg egy edzést. Ha tetszik van ahol az első alkalom ingyenes, vagy általában lehet edzésenként is fizetni, ki is tudod próbálni. Ahány terem/edző annyiféle metódus létezik az erősítésre, technika csiszolására, stb...
Üdv! |
|
|
|
2010-06-27 11:36:15
Létrehozva:
|
|
|
Flyweight - Légsúly (50.8kg) ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 2010-03-20 Azonosító: 12,056 |
Sziasztok!Valakit megkérnék h írjon le egy thai boy edzést h miket hogyan csinálnak erősítés stb. megköszönném!
|
|
|
|
2010-06-18 20:11:37
Létrehozva:
|
|
Nagyon nem érdemes kemény cuccokkal szétgyakni az embernek a csontjait és az ízületeit (mert idővel hadirokkant leszel...)
Szvsz, technikai tudás nélkül fölösleges edzeni az öklöt és a sípcsontot. Mert OK, hogy kemény lesz. És? Ütni rúgni, védekezni a (bordás)fal megruházásától nem tanulsz meg. (Ezt abból szűrtem le, hogy saját bevallásod szerint nem vagy egyik küzdősportban sem jártas) -------------------- "Training is everything" - Mirco 'Crocop' Filipovic |
|
|
|
2010-06-18 16:50:13
Létrehozva:
|
|
|
Featherweigth - Pehelysúly (57.5kg) ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 58 Csatlakozott: 2008-12-03 Azonosító: 11,399 |
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, milyen "otthoni" módszerek léteznek az ököl ill. sípcsont erősítésére. Igaz-e, ha vmilyen kemény tárgyat (sodrófa, kólásüveg) görgetünk a sípcsonton az attól erősödik? :\ Alább olvastam a kemény zsákot, és abroncsot, de ha ezek nem állnak rendelkezésre, mi más "helyettesíthetné" őket? És bocs ha állatságot kérdeztem oda állsz az ajtófélfához és ököllel elkezded sózni,vagy ha van bordásfalod akkorsem szabad abba hagyni ha már nem birod,pár százat elég ha csinálsz szerintem |
|
|
|
2010-06-18 11:56:38
Létrehozva:
|
|
|
Strawweight - Papírsúly Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 2010-06-18 Azonosító: 12,114 |
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, milyen "otthoni" módszerek léteznek az ököl ill. sípcsont erősítésére. Igaz-e, ha vmilyen kemény tárgyat (sodrófa, kólásüveg) görgetünk a sípcsonton az attól erősödik? :\ Alább olvastam a kemény zsákot, és abroncsot, de ha ezek nem állnak rendelkezésre, mi más "helyettesíthetné" őket? És bocs ha állatságot kérdeztem |
|
|
|
2010-06-07 13:24:11
Létrehozva:
|
|
|
Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 252 Csatlakozott: 2009-01-24 Azonosító: 11,507 |
dehogy fogyaszt a has ütögetése,ha ütik a hasad az azért van mert a küzdelem közben jobban bird a bekapott gyomrosokat(testfelület erősités)ha fogyni akarsz akkor egyhéten többször vidd fel a pulzusodat 110fölé aerob mozgással min.30perc Ügyelj a kajára azon múlik szerintem 80%. Schwarzenegger könyvét tudnám javasolni. http://hotfile.com/dl/26055081/2d8075a/A_S..._T_N_E.rar.html |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2010-09-10 -17:39 |