Az Amszterdami gala 8 nehezsulyu tornajanak paros, Megvan Karacs ellenfele |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Az Amszterdami gala 8 nehezsulyu tornajanak paros, Megvan Karacs ellenfele |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fight.hu moderator ![]() Csoport: BME Hozzászólások: 8,378 Csatlakozott: 2004-02-01 Lakóhely: Budapest Azonosító: 1,269 ![]() |
A nemsokára megjelenő Küzdőtér magaziban lesz 1-2 rövidebb jellemzés.
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,973 Csatlakozott: 2004-09-28 Lakóhely: Hungary - Sopron Azonosító: 2,255 ![]() |
IDÉZET(straight @ 2006. Apr. 30 11:54) Na mostaztan gyohetnek a jellemzesek is.Sportolokent. ![]() atti bátyánk ha gondolod bevállalhatod. ![]() -------------------- NO PRIDE, NO LIFE
"Magad választod a nehezebb sorsot És megbecsülöd az őszinte szót Attól vagy ember, hogy különb tudsz lenni És felismered a rosszat s a jót." |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 2,806 Csatlakozott: 2004-08-25 Azonosító: 2,086 ![]() |
Na mostaztan gyohetnek a jellemzesek is.Sportolokent.
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,973 Csatlakozott: 2004-09-28 Lakóhely: Hungary - Sopron Azonosító: 2,255 ![]() |
bár a plakát kissé elavult.
![]() -------------------- NO PRIDE, NO LIFE
"Magad választod a nehezebb sorsot És megbecsülöd az őszinte szót Attól vagy ember, hogy különb tudsz lenni És felismered a rosszat s a jót." |
|
|
Vendeg_cnrp_* |
![]()
Létrehozva:
|
Vendég ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 2,806 Csatlakozott: 2004-08-25 Azonosító: 2,086 ![]() |
Dolgozni!Dolgozni!Dolgozni!
mondta egy kis kecskeszakallas ki ma magyarorszagon egy kukkeres pali peldakepe. De tOMSITS UR hAT CSAK MAGA VAN ITTEN DOLGOZO? ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
tisztelt straight úr!
igyekszünk. jövő hétre lesz. sztem még bőven belefér, még időm sem volt végig nézni kik is indulnak. két "ászt" kivettek az elsőhöz képest, meg jöttek az újak is. ha lesz időm megcsinálom. -------------------- NO PRIDE, NO LIFE
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tomsits ur!
tessenek esetleg adatokat kozolni a 8-as torna tobbi szereplojerol is. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
man megjelent
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 445 Csatlakozott: 2005-10-20 Lakóhely: Magyarország/Baja;BP Azonosító: 4,013 ![]() |
állítólag a héten meg fog jellenni egy interjú Karaccsal valahol!
sokan kiváncsiak hogy áll a felkészüléssel, meg hogy mik az elvárásai saját magához. hajrá Karacs ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A jegyek elfogytak.
![]() |
|
|
Vendeg_cnrp_* |
![]()
Létrehozva:
|
Vendég ![]() |
IDÉZET(Vega @ 2006. Apr. 05 17:56) hát ezek szerint leko nem lesz ott.... ![]() Leko a 8ban lett volna? Nem tudom,hány selejtezőn lehet indulni valakinek,de talán azért nem lesz Amsterdamban mert Las Vegasban ott lesz. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Elmaradt az erre a galara nagy derrel durral,regionalis eloselejtezokkel meghirdetettt 75 kg-os torna.
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 3,186 Csatlakozott: 2005-03-30 Azonosító: 3,248 ![]() |
hát ezek szerint leko nem lesz ott....
![]() |
|
|
Vendeg_cnrp_* |
![]()
Létrehozva:
|
Vendég ![]() |
És még csak ne is panaszkodjunk, örüljünk annak ami van.
Mondjuk kiváncsi lennék arra,hogy az rtl miképp álna egy kiskesztyűs rendezvény közvetítésnek. ![]() Na de ez már egy másik topic témája,ne off-oljuk ezt szét. |
|
|
Vendeg_bigi13_* |
![]()
Létrehozva:
|
Vendég ![]() |
IDÉZET(cnrp @ 2006. Apr. 05 09:21) IDÉZET(bigi13 @ 2006. Apr. 05 07:49) IDÉZET(tomsits @ 2006. Apr. 04 17:38) sztem nincs olyan szerencsénk. nekem inkább maradjon a netes verzió, mint egy össze-vissza szabdalt felvételt leadjanak, amin a kommentátor hülyeségeket beszél (bár utoljára volt kis javulás, de ez a léderernek volt köszönhető). Én nem vettem észre javulást. Beleverték,hogy mi az a lowkick és ha valaki rúgott egy combost majd elélvezett a léderer, mert tudta a nevét. Az rtl-en még jó kommentálást nem hallottam a ring mellöl. Inkább megnézem a gálát ha az euro adja ![]() Az eurosport-os közvetítésekről is lehetne beszélni... ![]() Igazad van de ott nem rögtön a 3. menettel kezdik a meccset leadni. Egyébként az euro-t is csak lehalkítva nézem. Opálék csak mesélnek. Komolyabbak mint andersen ![]() |
|
|
Vendeg_cnrp_* |
![]()
Létrehozva:
|
Vendég ![]() |
IDÉZET(bigi13 @ 2006. Apr. 05 07:49) IDÉZET(tomsits @ 2006. Apr. 04 17:38) sztem nincs olyan szerencsénk. nekem inkább maradjon a netes verzió, mint egy össze-vissza szabdalt felvételt leadjanak, amin a kommentátor hülyeségeket beszél (bár utoljára volt kis javulás, de ez a léderernek volt köszönhető). Én nem vettem észre javulást. Beleverték,hogy mi az a lowkick és ha valaki rúgott egy combost majd elélvezett a léderer, mert tudta a nevét. Az rtl-en még jó kommentálást nem hallottam a ring mellöl. Inkább megnézem a gálát ha az euro adja ![]() Az eurosport-os közvetítésekről is lehetne beszélni... ![]() |
|
|
Vendeg_bigi13_* |
![]()
Létrehozva:
|
Vendég ![]() |
IDÉZET(tomsits @ 2006. Apr. 04 17:38) sztem nincs olyan szerencsénk. nekem inkább maradjon a netes verzió, mint egy össze-vissza szabdalt felvételt leadjanak, amin a kommentátor hülyeségeket beszél (bár utoljára volt kis javulás, de ez a léderernek volt köszönhető). Én nem vettem észre javulást. Beleverték,hogy mi az a lowkick és ha valaki rúgott egy combost majd elélvezett a léderer, mert tudta a nevét. Az rtl-en még jó kommentálást nem hallottam a ring mellöl. Inkább megnézem a gálát ha az euro adja ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
sztem nincs olyan szerencsénk. nekem inkább maradjon a netes verzió, mint egy össze-vissza szabdalt felvételt leadjanak, amin a kommentátor hülyeségeket beszél (bár utoljára volt kis javulás, de ez a léderernek volt köszönhető).
-------------------- NO PRIDE, NO LIFE
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019-02-16 -09:21 |