Győr vs Nyíregyháza, Médiaháború a bokszrajongók ellen |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Kérünk mindenkit, hogy tekintse át újra a fórumszabályzatot!
![]() ![]() |
Győr vs Nyíregyháza, Médiaháború a bokszrajongók ellen |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 3,275 Csatlakozott: 2003-06-18 Azonosító: 556 ![]() |
IDÉZET(ecstasy999 @ 2004. Dec. 21 09:02) Az olyan fejlett országokra gondolsz, ahol hónapokig az a fő téma, hogy vajon csak a szivarját dugta föl az elnök a beosztottnak vagy ment utána a plejbász is? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Egyébként Amerika nem tartozik a kulturálisan fejlett országok közé. Remélem mindkét tv leszűrte a tanulságot, azaz NEM ÉRDEMES KONKURRENS GÁLÁT RENDEZNI -------------------- Büszkeségeim.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 1,486 Csatlakozott: 2004-03-07 Lakóhely: Budapest Azonosító: 1,391 ![]() |
IDÉZET(adambalogh @ 2004. Dec. 20 11:20) Skandináviában meg sem jelenhetne ilyen alacsony színvonalú írás, de Németországban sem. Keleti barbárnak a cikk íróját tartanák. Senkit nem szeretnék elhallgattatni, de sokakat nem hallgatok szívesen. Az olyan fejlett országokra gondolsz, ahol hónapokig az a fő téma, hogy vajon csak a szivarját dugta föl az elnök a beosztottnak vagy ment utána a plejbász is? Sajnos németül nem beszélek de a "Bild" egetrengető színvonaláról sokat hallottam... Én is sokakat nem hallgatok szívesen, de róluk nem veszek tudomást. Ez ilyen egyszerű. -------------------- Éjjen az AVT!!!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Welterweight - Váltósúly (66.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 229 Csatlakozott: 2002-12-15 Azonosító: 107 ![]() |
IDÉZET(Sasi @ 2004. Dec. 21 06:05) Peticica Sajtóközleményeket eddig is, és ezek után is leadunk. Bárki küldi is őket. Ha boksszal kapcsolatos! Így tettünk a Liga kontra Polish vita esetében is. Ezzel maga az oldal nem foglal állást, hiszen semmiféle kommentárt nem fűzünk az ilyen anyagokhoz. Kérlek bízd ránk ezek eldöntését. (Hetek óta pörög ez a topik, miért ne közöltük volna le?) Ami maga a hírt illeti: jól látható, hogy nézőszámban egyik produkció sem hozott annyit, mint „egyedül” hozott volna. De sajnos a TV-ket inkább a másik legyőzése érdekelte. Ebben most a TV2 volt a jobb, de nézőszámban elmaradtak a tavalyi Csonttörő-Chacün meccstől, pedig ez sokkal jobb volt. (Persze este 11 után már nem néznek annyian tévét.) Az MTV meg örül, mint majom a farkának ![]() Természetesen rátok bízom. De én akkor sem szeretem az ilyesmit. Csupán ennek kívántam hangot adni. Az oldal egyébként színvonalas. Naponta frissül. Ez nagyon jó. Csak így tovább. ![]() -------------------- Ki az a Bernard Hopkins ???????
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 7,263 Csatlakozott: 2002-10-17 Lakóhely: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Peticica
Sajtóközleményeket eddig is, és ezek után is leadunk. Bárki küldi is őket. Ha boksszal kapcsolatos! Így tettünk a Liga kontra Polish vita esetében is. Ezzel maga az oldal nem foglal állást, hiszen semmiféle kommentárt nem fűzünk az ilyen anyagokhoz. Kérlek bízd ránk ezek eldöntését. (Hetek óta pörög ez a topik, miért ne közöltük volna le?) Ami maga a hírt illeti: jól látható, hogy nézőszámban egyik produkció sem hozott annyit, mint „egyedül” hozott volna. De sajnos a TV-ket inkább a másik legyőzése érdekelte. Ebben most a TV2 volt a jobb, de nézőszámban elmaradtak a tavalyi Csonttörő-Chacün meccstől, pedig ez sokkal jobb volt. (Persze este 11 után már nem néznek annyian tévét.) Az MTV meg örül, mint majom a farkának ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Flyweight - Légsúly (50.8kg) ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 20 Csatlakozott: 2004-11-19 Azonosító: 2,558 ![]() |
Rtl-Tv2 vesztettek.Misi és Jani győztek!De az est legnagyobb nyertese az MTV volt a Zámbó Jimmy emlékműsorral!
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Welterweight - Váltósúly (66.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 229 Csatlakozott: 2002-12-15 Azonosító: 107 ![]() |
IDÉZET(Brahma @ 2004. Dec. 20 14:29) "A TV2 és Felix-Promotion nyerte a boxcsatát 2004-12-20 13:30 (Hazai pálya) A Felix-Promotion és a TV2 Ring kiütötte az RTL Bokszklubot. A szombat esti nagy médiaboksz egyértelmű nyertese a magyar istálló és a TV2." Én pedig aszittem, hogy szombat estének Janiék meg Misiék a győztesei, erre meg kiderül, hogy a TV2, méghozzá KO-val ![]() Kedves Szerkesztők ! Ezt a sajtóközleményt le sem kellett volna adnia a Profibox.hu-nak. Remélem többet nem fognak belefolyni ilyesmibe. Szomorú lennék, ha már ez az oldal is ehhez hasonlókkal kezdene el foglalkozni. Maradjunk inkább a bunyónál és a nézettségért folytatott (sokszor alantas) küzdelmet meg hagyjuk meg ennek a két szánalmas adónak. -------------------- Ki az a Bernard Hopkins ???????
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
IDÉZET(adambalogh @ 2004. Dec. 20 11:20) IDÉZET(ecstasy999 @ 2004. Dec. 15 14:38) Olyanokkal veted össze amik más kategóriák. Én politikai napilapokra gondoltam, nem szennylapra meg kiskegyedre. és skandiáviában ha ugatni fogsz egy ilyenért biztos keleti barbárnak fognak nézni. Hölgyeim és Uraim! A szörnyü az, hogy pl. ezen fórum hozzászólásainak nagy része, szebb szabatosabb és választékosabb magyarsággal íródik, mint a legnagyobb politikai napilap cikkeinek a többsége. A tartalomról már nem is beszélve. Ezért nem látom értelmét a különbségtételnek a "kiskegyed" meg a "szabad nép" között, mivel én nem látok különbséget. Skandináviában meg sem jelenhetne ilyen alacsony színvonalú írás, de Németországban sem. Keleti barbárnak a cikk íróját tartanák. Senkit nem szeretnék elhallgattatni, de sokakat nem hallgatok szívesen. ![]() ![]() ![]() -------------------- Ki az a Bernard Hopkins ???????
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 5,358 Csatlakozott: 2003-02-17 Azonosító: 233 ![]() |
de Sándor! én nem tudok arról, hogy bármilyen versenyszámban kiírták volna ezt a csatát
![]() Ha már itt tartunk, akkor remélem, hogy ez volt az első és utolsó ilyen cikk, mert szerintem nem sok értelme lenne annak, ha mondjuk a következő Erdei meccs számadatait az RTL olyan köntösbe csomagolná, hogy "Kicsaptuk a TV2-t, 3x annyian nézték Erdei meccsét, mint legutóbb Nagy Csonttörő János mérkőzését, ráadásul nálunk nem csaltak el egy világbajnoki csatát sem." Komolyan! Van ennek értelme? A meccseken a bokszolók nyernek, kár, hogy MO-n a tévék is verik a mellüket... -------------------- Brahma Beer
"That weapon will replace your tongue. You will learn to speak through it. And your poetry will now be written with blood." |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Welterweight - Váltósúly (66.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 207 Csatlakozott: 2004-11-17 Lakóhely: Dunaharaszti Azonosító: 2,551 ![]() |
A TV2 győzelme teljesen érthező, hiszen ők már jóval hamarabb elkezdték a reklámkampányt. Sőt náluk nem voltak olyan balhék, mint a Polishnál. Janinak ismertebb ellenfele volt, mint Misinek. Valószínűleg, ha Phillips lett volna az ellenfél, akkor is ennyien nézték volna. A TV2 egyszerűen jobban felkészült az estére, úgyhogy teljesen jogos a győzelme.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fight.hu moderator ![]() Csoport: BME Hozzászólások: 8,378 Csatlakozott: 2004-02-01 Lakóhely: Budapest Azonosító: 1,269 ![]() |
Nekem pedig úgy tűnt hogy Nyíregyházán voltak többen.
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 5,358 Csatlakozott: 2003-02-17 Azonosító: 233 ![]() |
"A TV2 és Felix-Promotion nyerte a boxcsatát
2004-12-20 13:30 (Hazai pálya) A Felix-Promotion és a TV2 Ring kiütötte az RTL Bokszklubot. A szombat esti nagy médiaboksz egyértelmű nyertese a magyar istálló és a TV2." Én pedig aszittem, hogy szombat estének Janiék meg Misiék a győztesei, erre meg kiderül, hogy a TV2, méghozzá KO-val ![]() -------------------- Brahma Beer
"That weapon will replace your tongue. You will learn to speak through it. And your poetry will now be written with blood." |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Welterweight - Váltósúly (66.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 171 Csatlakozott: 2004-02-18 Azonosító: 1,328 ![]() |
IDÉZET(Cypress Hill @ 2004. Dec. 19 08:52) Na jóreggelt mindenkinek! nem hiába választottam ezt a topicot, kiadta neki ezt a föcimet? laknak Nyiregyen rokonaim, ha ismeritek Kubik Zsoltit,jelezétek nekem! faekamra huzom Viki édest ha majd egyszer eljön az ideje, feljutattom a csucsra! ![]() Ez igen! Ritkán látni tartalom, forma, szellemiség, és stílus ilyen tökéletes egységét. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
CH: Légy szíves vedd ki azt a nagy képet az aláírásból, nagyon zavaró. Tedd be pls. avatarnak. Sorry.
ON: a Győr vs. Nyíregyháza csata véget ért. Bizony megosztották az előmeccsek a közönséget, de a főmeccseket mindenki láthatta. Nézzük az 2 egyidejű gála pozitív oldalát! Két adón is profi ökölvívás ment, ergo aki átlag TV2/RTL néző, nem film és boksz, hanem boksz és boksz körül választhatott, és úgyis látta Misi és Jani meccsét is. És azt hiszem bokszközvetítést ennyien még nem néztek MO-n, tehát mindenféleképpen van egy pozitív oldala is a dolognak. -------------------- Brahma Beer
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Flyweight - Légsúly (50.8kg) ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 14 Csatlakozott: 2004-12-18 Azonosító: 2,728 ![]() |
Na jóreggelt mindenkinek! nem hiába választottam ezt a topicot, kiadta neki ezt a föcimet? laknak Nyiregyen rokonaim, ha ismeritek Kubik Zsoltit,jelezétek nekem! faekamra huzom Viki édest ha majd egyszer eljön az ideje, feljutattom a csucsra!
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
IDÉZET(ecstasy999 @ 2004. Dec. 15 14:38) Olyanokkal veted össze amik más kategóriák. Én politikai napilapokra gondoltam, nem szennylapra meg kiskegyedre. ez igencsak off, de peticica, én nem a múltra gondoltam, hanem a jelenre....kik tüntetnek meg ugatnak mostanában sokszor hogy hallgasson el rádió, szűnjön meg újság? OK, lényegtelen, de szerintem olyat igenis le lehet írni amit az a gyökér leírt, és skandiáviában ha ugatni fogsz egy ilyenért biztos keleti barbárnak fognak nézni. Na az ucsó off. Magyarországon nincs szélsőjobb. Ezt csak néhány párt szerené elhitatni a tömegekkel, mert ezzel mindig lehet riogatni, ha éppen el szeretnék terelni valamiről a figyelmet. ON: Nekem igazából nem is a cikk tartalmával van a legnyagyobb gondom, hanem a népszavával. A cikknek azért van valóság alapja is, mégha torzan is van az elővezetve (gondolok itt pl KOKO és Madár egykori ellenfeleinek egy részére, de a TV2-es bunyósok is akadtak már össze finoman fogalmazva is megmosolyogtató ellenféllel) -------------------- Ki az a Bernard Hopkins ???????
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 1,486 Csatlakozott: 2004-03-07 Lakóhely: Budapest Azonosító: 1,391 ![]() |
Olyanokkal veted össze amik más kategóriák. Én politikai napilapokra gondoltam, nem szennylapra meg kiskegyedre.
ez igencsak off, de peticica, én nem a múltra gondoltam, hanem a jelenre....kik tüntetnek meg ugatnak mostanában sokszor hogy hallgasson el rádió, szűnjön meg újság? OK, lényegtelen, de szerintem olyat igenis le lehet írni amit az a gyökér leírt, és skandiáviában ha ugatni fogsz egy ilyenért biztos keleti barbárnak fognak nézni. -------------------- Éjjen az AVT!!!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Laptulajdonos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: BME Hozzászólások: 1,759 Csatlakozott: 2004-05-25 Azonosító: 1,801 ![]() |
IDÉZET(snowy @ 2004. Dec. 15 08:44) IDÉZET(Géza @ 2004. Dec. 15 06:54) Már megint nem a boxal foglalkozunk, ha nem egy újságiróval. A rend kedvéért, a fent nevezett lap régen nem a legnagyobb példányszámu, az eladott lap szám 120000, mig a blikk 272000 Story 500000 és sorolhatnám. ![]() ![]() ez elég szomorú statisztika... de a story nem hetilap? De igen hetilap csak az érzékeltetés miatt irtam. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 1,888 Csatlakozott: 2003-02-11 Azonosító: 226 ![]() |
IDÉZET(Géza @ 2004. Dec. 15 06:54) Már megint nem a boxal foglalkozunk, ha nem egy újságiróval. A rend kedvéért, a fent nevezett lap régen nem a legnagyobb példányszámu, az eladott lap szám 120000, mig a blikk 272000 Story 500000 és sorolhatnám. ![]() ![]() ez elég szomorú statisztika... de a story nem hetilap? -------------------- Long live the screaming Japanese cans!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Laptulajdonos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: BME Hozzászólások: 1,759 Csatlakozott: 2004-05-25 Azonosító: 1,801 ![]() |
Már megint nem a boxal foglalkozunk, ha nem egy újságiróval. A rend kedvéért, a fent nevezett lap régen nem a legnagyobb példányszámu, az eladott lap szám 120000, mig a blikk 272000 Story 500000 és sorolhatnám.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
IDÉZET(JollyDee @ 2004. Dec. 15 01:22) IDÉZET(peticica @ 2004. Dec. 15 01:20) A szélsőjobb nem értem, hogy hogy jön ide. Az emberek elhallgattatása pedig éppúgy a kommunista rezsim egyik kedvenc időtöltése volt, mint bármelyik diktatúráé. A rendszer meg tényleg nem tetszik... Skandináviát szemeltem ki célpontomul... Csak Svédországba ne menj mert ott tilos a profibox. A dánoknál van a legizgalmasabb boxélet skandináviában. A finnek, még eléggé lámák ebben a sportban. Dániában már voltam. Szuper hely, szuper emberekkel. Mostanában Norvégiába készülök inkább, de a többit is tervezem meglátogatni. Svédországba miért ne menjek ? TV ott is van ![]() ![]() ![]() -------------------- Ki az a Bernard Hopkins ???????
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019-02-16 -08:55 |