Vélemények a honlapról!, Kérdések, megjegyzések, javaslatok... |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Vélemények a honlapról!, Kérdések, megjegyzések, javaslatok... |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 2,325 Csatlakozott: 2006-11-03 Lakóhely: mo.vác Azonosító: 6,210 ![]() |
Érdeklődni szeretnék,hogy a fenében van az,hogy egy két ember miatt haldoklik az oldal.én mikor ide regisztráltam olyan parázs viták voltak hogy meg se mertem szólalni.ezért inkább a vicc kategóriában szerepeltem egy két szösszenettel.tudom , amit lezártak topikott ,azzal kezdődőt hogy meg támadták a rádiót.hónapokig vitáztunk beszélgettünk.és akkor fel tűnt FARKAS LAJOS. akit lelepleztem.talán a régiek emlékeznek.és ez az ember még mindig csinálja a fesztivált.oltogat, fáraszt,be mocskol,megaláz,kábit.tudom,szólás szabadság van.de én még jól emlékszem azokra az időkre,amikor sokkal de sokkal kevesebbért is kizártak embereket.külföldi ismerőseim kérdik mi van itt.akik nem sokat szóltak hozzá dolgokhoz, csak nézegelődtek és tőltöttek.le.mert ha hiszitek hanem ez volt a világon a 3.dik olyan oldal ahonnan meg lehetett szerezni első kézből a mérkőzőseket.ennek az oldalnak híre volt.
aki kezeli az oldalt arra kérném,hogy gondolkozzon el ezen a problémán.és ha lehet vissza csábítani a régieket. tisztelettel:VIGH GÁBOR.VÁC -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 2,092 Csatlakozott: 2008-12-31 Azonosító: 11,461 ![]() |
Tudtam hogy erre gondol és nagy összegben mertem volna fogadni hogy te fogod azt hinni hogy nem. ![]() Csak azért írtam mert ő nem tudja hogy "Harcosok klubjának online megvalósulása" létezik. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,355 Csatlakozott: 2006-05-01 Azonosító: 5,124 ![]() |
http://index.hu/tech/net/2011/02/16/az_internet_segglyuka/ "Az emberi kreativitás és az online popkultúra fellegvára, a Harcosok klubjának online megvalósulása, vagy csak egy rakás frusztrált hülyegyerek, akik a neten élik ki a perverzióikat? A 4chan [1] egy egyszerű online fórum, technikailag a leggagyibbak közül való, átláthatatlan, és ronda. 2003-ban indította el egy akkor mindössze 15 éves New York-i srác, Chris Poole, alias Moot, a japán Futaba Channel nevű, képregény- és rajzfilmrajongói fórumot lemásolva." Höhöhö... ilyen szövegkörnyezetben használni. ![]() ![]() http://www.imdb.com/title/tt0137523/ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 2,092 Csatlakozott: 2008-12-31 Azonosító: 11,461 ![]() |
http://index.hu/tech/net/2011/02/16/az_internet_segglyuka/
"Az emberi kreativitás és az online popkultúra fellegvára, a Harcosok klubjának online megvalósulása, vagy csak egy rakás frusztrált hülyegyerek, akik a neten élik ki a perverzióikat? A 4chan [1] egy egyszerű online fórum, technikailag a leggagyibbak közül való, átláthatatlan, és ronda. 2003-ban indította el egy akkor mindössze 15 éves New York-i srác, Chris Poole, alias Moot, a japán Futaba Channel nevű, képregény- és rajzfilmrajongói fórumot lemásolva." Höhöhö... ilyen szövegkörnyezetben használni. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Strawweight - Papírsúly Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 5 Csatlakozott: 2010-10-28 Azonosító: 12,240 ![]() |
Wedding day is definitely a big occasion and the most special one.
prom dresses Beautiful wedding photographs are very important to keep the wonderful memory of your wedding.prom dresses wedding dresses There you will need to know the some wedding photography tips. wedding dresses It is essential that you hire a professional photographer and give him or her all the details in advance, so that he can plan everything prior to the big day. wedding gowns Generally,wedding gowns brides and grooms do not understand the meaning of good photography. If this is the case, they will fail to get the desired results even when they hire the most expensive photographer of the town. Rather the wedding photographs should be as simple as possible, showing a picture of your perfect marriage ceremony. wedding dresses It is not the photographer alone but the bride,wedding dresses groom, all the guests, and the overall decoration of the venue will lead to having great wedding photography. Hence, both the parties, the photographer as well as the couple, are equally responsible for the wedding photographs. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Featherweigth - Pehelysúly (57.5kg) ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 62 Csatlakozott: 2005-12-11 Azonosító: 4,323 ![]() |
Ne haragudjatok,de a robkeenor nevű felhasználót nem lehetne kivágni innen,nagyon unalmas,hogy állandóan teleszemeteli a fórumot a hűűjje reklámjaival!?
Köszi! X-MAN |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,973 Csatlakozott: 2004-09-28 Lakóhely: Hungary - Sopron Azonosító: 2,255 ![]() |
direkt nem lehet a fight.hu főoldalról közvetlen a fórumra jönni? kicsit vacak hogy több klikk kell ehhez.
-------------------- NO PRIDE, NO LIFE
"Magad választod a nehezebb sorsot És megbecsülöd az őszinte szót Attól vagy ember, hogy különb tudsz lenni És felismered a rosszat s a jót." |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Welterweight - Váltósúly (66.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 183 Csatlakozott: 2005-01-09 Lakóhely: Magyarország/Pest Azonosító: 2,846 ![]() |
Szép jó napot mindenkinek.
Nem tudja valaki, megmondani esetleg, hogy miért tűnt el az itteni e- mail fiókom kb. egy hete. ![]() Jó volna ha valaki tudna sehíteni, mert már évek óta használom ezt a szolgáltatást és lenne fent ez az amire igényt tartanék. Segítséget előlre is köszi. Sipos Tamás |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 308 Csatlakozott: 2007-07-04 Lakóhely: Magyarország/Budapest Azonosító: 7,925 ![]() |
( a felhasználási feltételek megsértése miatt törölve!)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fight.hu szerkesztő ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 53 Csatlakozott: 2008-07-15 Azonosító: 10,413 ![]() |
Megújult a fight.hu, júliustól ismét folyamatosan jelennek meg az új hírek, infók!
Amennyiben bármilyen észrevétel van írjátok meg! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Welterweight - Váltósúly (66.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 161 Csatlakozott: 2007-02-24 Azonosító: 6,934 ![]() |
le a kalappal az új desingért!
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 3,186 Csatlakozott: 2005-03-30 Azonosító: 3,248 ![]() |
IDÉZET(tomsits @ 2008. Mar. 17 14:20) jogos. ezért lesz egy teljes megújulás k-1max: elébe mentél a dolgoknak ![]() hm mesélj avass be ,v mindent a maga idejében ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,973 Csatlakozott: 2004-09-28 Lakóhely: Hungary - Sopron Azonosító: 2,255 ![]() |
jogos. ezért lesz egy teljes megújulás
k-1max: elébe mentél a dolgoknak ![]() -------------------- NO PRIDE, NO LIFE
"Magad választod a nehezebb sorsot És megbecsülöd az őszinte szót Attól vagy ember, hogy különb tudsz lenni És felismered a rosszat s a jót." |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 3,186 Csatlakozott: 2005-03-30 Azonosító: 3,248 ![]() |
hírekbe kilehetne rakni a nagyobb rendezvények fight cardját ,lementa sengoku ,ufc 82 semmi hír roluk.most is lesz 1 kúrva jó k-1 max gála ,és semmi még említés szintjén se..túl jó eza honlap ,h ilyet megengedhessen magának,persze ez csak 1 észrevétel
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 450 Csatlakozott: 2005-11-26 Azonosító: 4,237 ![]() |
Tudom hogy nem tegnap óta van a dolog, de csak most szántam el magam a panaszkodásra
![]() Ezek a felugró ablakok a fórumban...botrány! Ilyet még sehol nem láttam fórumban. Akkor már inkább a szponzor is szóljon hozzá az, úgy legalább nem kellene kattintgatni... Hopsz, ez nem is ide jön, a választ is +találtam már. Mikor jár le a szerződés? Engem nagyon idegesít :-( -------------------- You'll never walk alone!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Flyweight - Légsúly (50.8kg) ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 24 Csatlakozott: 2007-04-06 Lakóhely: Hungary, Dunakeszi Azonosító: 7,299 ![]() |
Szerintem tökjó az oldal, egy kis dizányosítás kellene még szerintem.
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg) ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 78 Csatlakozott: 2005-11-22 Azonosító: 4,222 ![]() |
RSS lesz vmikor a honlapon?
Fórumban? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 279 Csatlakozott: 2006-04-03 Lakóhely: Budapest Azonosító: 4,929 ![]() |
IDÉZET(Zamat @ 2007. Feb. 07 12:50) Volt már róla szó, de úgy gondoljuk, hogy ez hosszú távon a fórum halálához vezetne. Minden hírhez lehet találni topicot a fórumban, ahol meg lehet tárgyalni a legfrissebb híreket. Üdv Nincs mindennek topicja szerintem. Amugy pont az olvasoi aktivitast novelne a dolog. Esetleg pont úgy lehetne a forumot is élénkiteni vele, ha a hirhez tartozo hozzaszolas automatikusan generalna egy forumtopicot, bár ez lehet technikailag nem egyszerü. Sajnos a forumaktivitás amugy is kissé alacsonyabbnak tünik szamomra mint régebben volt (magamon is látom), és azert is jutott eszembe a dolog. Mindegy, régóta a csőrömben volt, most kiadtam magamból ![]() ui: Sokszor benézek a topicokba, és ha konkrétan nem tudok a témához szolni, akkor nem irok semmit. Viszont egy hirhez szokszor lehet hozzáfűzni egy-egy gondolatot. -------------------- "-Örökké nem eshet!"
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ProfiboX.hu moderator ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 4,199 Csatlakozott: 2003-01-03 Lakóhely: Budapest Azonosító: 146 ![]() |
Volt már róla szó, de úgy gondoljuk, hogy ez hosszú távon a fórum halálához vezetne.
Minden hírhez lehet találni topicot a fórumban, ahol meg lehet tárgyalni a legfrissebb híreket. Üdv -------------------- Da sempre superiori - Mai stati in B
CAMPIONI DEL MONDO |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 279 Csatlakozott: 2006-04-03 Lakóhely: Budapest Azonosító: 4,929 ![]() |
Lehet régi csont, vagy már kitargyaltatok, de nekem hianyzik nagyon hogy a hirekhez hozza lehessen szolni.
-------------------- "-Örökké nem eshet!"
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021-03-07 -23:22 |