Vélemények a honlapról!, Kérdések, megjegyzések, javaslatok... |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Vélemények a honlapról!, Kérdések, megjegyzések, javaslatok... |
![]()
Létrehozva:
|
|
Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg) ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 85 Csatlakozott: 2007-03-19 Azonosító: 7,189 ![]() |
Átveszem az oldal írányítását első dolgom lesz tippjátékot csinálni a szakértő uraknak
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 2,325 Csatlakozott: 2006-11-03 Lakóhely: mo.vác Azonosító: 6,210 ![]() |
érdekes, de a Vezérlőpultot ma akartam használni de hűlt helye.
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 1,800 Csatlakozott: 2005-05-29 Azonosító: 3,494 ![]() |
Nem tudok belépni a vezérlőpultba,hogy lecserélhessem az avatarom,valami hibát jelez.Orvosolható a probléma?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 3,795 Csatlakozott: 2004-05-05 Lakóhely: Üröm Azonosító: 1,649 ![]() |
Néhány nyűg fontossági sorrendben:
1. Px főoldalán a Fight.hu-ra a kattintva rossz helyre visz a link. 2. Engem zavar, hogy nincs a fórumban a fejlécek nem visznek a profibox.hu-ra ill. fight.hu-ra. 3. A főoldali cikkek nem túl olvashatóak. Megmondom őszintén általában csak átfutom őket, mert jellemzően más forrásból tájékozódom egy ideje, de a sortávolságok az én böngészőmön például nagyon kicsik. Úgy láttam, hogy egyáltalán nincs beállítva semmilyen sortávolság így az böngésző-függő. Ha lehet állítsatok be mondjuk egy 1.4em távolságot. Ez a fórumnak is jót tenne különben, de a cikkeknél zavaróbb. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Cruiserweight - Cirkálósúly (90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 966 Csatlakozott: 2005-04-21 Lakóhely: Budapest Azonosító: 3,314 ![]() |
folyamatosan ezt a vírust jelzi a gépem a fórumotokban vagy két hete:
http://threatinfo.trendmicro.com/vinfo/vir...e=JS_DLOADR.APJ nem néznétek meg? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 265 Csatlakozott: 2004-03-10 Lakóhely: Budapest Azonosító: 1,399 ![]() |
"Klitschko vs. Gomez: Egyenlőre mindenkinek nagy a szája!" Mi ezzel a baj?
Az "egyenlőre" annyit jelent, mint egyformára (kiegyenlítés). Amit itt írni akartatok, az helyesen: "egyelőre". Cukorka |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 3,275 Csatlakozott: 2003-06-18 Azonosító: 556 ![]() |
Ez hol látod? Kép vagy szöveg? A képeket félig vakon fordítottam ott lehetnek melléfogások. Mindig linkeljétek, hogy hol látjátok a hibát, így nem kell keresgélni. Mindazonáltal köszönöm, hogy jelezted. A fórumban szavazásoknál szerepel ez a feliratú gomb. -------------------- Büszkeségeim.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A legyőzhetetlen ![]() Csoport: Adminisztrátor Hozzászólások: 205 Csatlakozott: 2002-10-18 Lakóhely: Nyíregyháza Azonosító: 5 ![]() |
Helyesen "Szavazz!" és nem "Szavaz!", mert felszólító mód. Ez hol látod? Kép vagy szöveg? A képeket félig vakon fordítottam ott lehetnek melléfogások. Mindig linkeljétek, hogy hol látjátok a hibát, így nem kell keresgélni. Mindazonáltal köszönöm, hogy jelezted. -------------------- Molnár Miklós
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 3,275 Csatlakozott: 2003-06-18 Azonosító: 556 ![]() |
Helyesen "Szavazz!" és nem "Szavaz!", mert felszólító mód.
-------------------- Büszkeségeim.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hall Of Fame ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 2,825 Csatlakozott: 2007-07-31 Azonosító: 8,086 ![]() |
Egy "elvileg" elismert szaklap főoldalán miért nem tudja az illetékes személy nyelvtanilag helyesen leírni a nem túl bonyolult "bunyó" szót?
![]() ![]() ![]() -------------------- "Gerának ez megint egy nagyon rossz döntése volt". - a jogtalanul elmaradt 11-est követő szakértői vélemény.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 3,795 Csatlakozott: 2004-05-05 Lakóhely: Üröm Azonosító: 1,649 ![]() |
Tovább próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. És a végén most bebizonyosodott, hogy bármilyen méretű fotót vagy képet akarok csatolni mindenre ugyanezt írja: Sikertelen feltöltés, mert a fájl túl nagy vagy nem támogatott Nem lehetséges, hogy valami hiba van? Vagy esetleg engedélyezni kell ezt valahol a beállításokban???? ![]() Én se tudok képet felrakni, a személyes kvóta körül lehet a baki! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 7,263 Csatlakozott: 2002-10-17 Lakóhely: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Lehet, mindenképp megnézem. Talán ebben a rendszerben van egy kvóta, ami összesen rendelkezésére áll a felhasználónak...
Addig a kepfeltoltes.hu-t ajánlom, onnan be lehet linkelni a fórumba "kép beszúrása" gombbal! (Hozzászóláskor a panelben van, a betűtípusok állítása alatt!) -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,160 Csatlakozott: 2005-01-31 Lakóhely: Magyarország Azonosító: 2,926 ![]() |
Pacific, 100 kb bőven elég kell, hogy legyen egy - normális méretű, és részletgazdag - fotó feltöltéséhez: Tovább próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. És a végén most bebizonyosodott, hogy bármilyen méretű fotót vagy képet akarok csatolni mindenre ugyanezt írja: Sikertelen feltöltés, mert a fájl túl nagy vagy nem támogatott Nem lehetséges, hogy valami hiba van? Vagy esetleg engedélyezni kell ezt valahol a beállításokban???? ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 7,263 Csatlakozott: 2002-10-17 Lakóhely: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Pacific,
100 kb bőven elég kell, hogy legyen egy - normális méretű, és részletgazdag - fotó feltöltéséhez: Ez pl. egy 70 kb-os fotó ![]() Ha ennél nagyobb a méret, akkor a kép beszúrása ikont használd. Úgy a kép eredeti helyéről töltődik be, nem kell feltölteni, nem foglal helyet. Valaki, Sajnos ebben nem lehet segíteni. Van olyan reklám, ami nem jelenik meg többször - csak az első kattintásig. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,160 Csatlakozott: 2005-01-31 Lakóhely: Magyarország Azonosító: 2,926 ![]() |
Miért nem tudok képet csatolni a hozzászólásaimhoz?
Kicsinyítettem a képet és JPG formátumban van, de folyton azt írja hibás csatolás a formátum és a méret miatt. Pedig alig 100 kb. Tud valaki segíteni? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hall Of Fame ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 2,825 Csatlakozott: 2007-07-31 Azonosító: 8,086 ![]() |
iszonyat zavaró, hogy minden kattiontás után újból felugrik a reklámablak..... Nem úgy tűnik, hogy bárkit is érdekelne itt a konstruktív kritika. ![]() ![]() -------------------- "Gerának ez megint egy nagyon rossz döntése volt". - a jogtalanul elmaradt 11-est követő szakértői vélemény.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Cruiserweight - Cirkálósúly (90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 966 Csatlakozott: 2005-04-21 Lakóhely: Budapest Azonosító: 3,314 ![]() |
iszonyat zavaró, hogy minden kattiontás után újból felugrik a reklámablak.....
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem sokkal jobban tetszik az új design és az RSS is nagyon kellett már, szerintem szuper lesz. Persze akkor ha újra komoly tartalom kerül mögé. Azt esetleg lehet tudni, hogy Peru kinevezése mellett milyen személyi változások lesznek vagy az már belügy?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 4,857 Csatlakozott: 2004-09-06 Lakóhely: Deutschland Azonosító: 2,127 ![]() |
Gratulálok a frissitésekhez, éppen ideje volt.
A különbözö témák címe alatt három általam nagyra becsült személy neve olvasható moderátorként. Akkor ez a felhasználó már nem moderátor http://www.harcosokklubja.hu/index.php?showuser=8086 ? Amennyiben mégis moderátor maradt volna, akkor kérem szépen a hozzáféresem megszüntetését ezen fórumon és a nevem törlését a felhasználók listájáról. Válaszotokat, fáradozásotokat elöre is köszönöm. -------------------- Don't discuss with Idiots! They drag you down to their own level and then beat you with experience.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 420 Csatlakozott: 2004-05-12 Azonosító: 1,681 ![]() |
Hajrá!
-------------------- ...a fal adja a másikat!
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021-03-07 -23:09 |