Balzsay Károly pályafutása, Stieglitz után... |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Kérünk mindenkit, hogy tekintse át újra a fórumszabályzatot!
![]() ![]() |
Balzsay Károly pályafutása, Stieglitz után... |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 1,464 Csatlakozott: 2005-04-25 Lakóhely: Pécs Azonosító: 3,337 ![]() |
Pontozással szerintem ide is oda is lehetett adni a meccset, ez nagyon kevés volt főleg egy ilyen ellenféllel szemben. Nem hiszem, hogy az Uni-nál túl nagy jövő várna rá ezek után. Egy hosszabb pihenő után, új edző, új istálló kellene szerintem ahhoz neki, hogy még esélye legyen az élvonal környékére visszatérni.
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,160 Csatlakozott: 2005-01-31 Lakóhely: Magyarország Azonosító: 2,926 ![]() |
Nagyon sajnálom Balzsay-t. ![]() Kicsit dejavu érzésem volt a meccs végén. Amikor meg Bedák K.O.-val hozta a meccset, rögtön tudtam ezek majdnem lemásolták az augusztusi gálát. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Strawweight - Papírsúly Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 5 Csatlakozott: 2005-11-09 Azonosító: 4,152 ![]() |
'reggelt!
Azt nem vágom, hogy miért tudja megvalósítani az első 5-6 menetben azt a bunyót amivel nyerni lehet, utána meg alibi. Csak kevés a kondi, mert még igazi pressing se volt az ellenfél részéről... Sajnálom Kareszt, mert könnyen lehet, hogy a mutatott box ellenére is, csak egyszerűen az uni üzletpolitikájának áldozata lett. Bedák Zsoltinak meg nagy-nagy grat! |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 283 Csatlakozott: 2005-02-27 Lakóhely: budapest Azonosító: 3,058 ![]() |
Nem tudom Öcsi báék melyik meccset nézték, de szerintem nem lehet úgy meccset nyerni, hogy 5 meneten keresztül alig indít ütést!
Enervált, elképzelés nélküli, önbizalom nélküli boxot mutatott! A legszomorúbb, hogy Karcsi is meg van győződve arról, hogy nyert! Egy ilyen középszintű bunyós ellen sokkal jobb teljesítményre lett volna szükség, nem beszélve arról, hogy az ellenfél a címvédő! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Strawweight - Papírsúly Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 7 Csatlakozott: 2004-06-06 Azonosító: 1,844 ![]() |
Hát azért a potozás elég érdekes volt akárhogy nézzük. Ha Sdunek azt mondta neki hogy megvan csak boxolja végig azért az jelent valamit...
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg) ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 83 Csatlakozott: 2006-11-26 Azonosító: 6,400 ![]() |
Pontozásos vereség. Sajnos valóban nem volt meggyőző ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg) ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 124 Csatlakozott: 2006-10-02 Azonosító: 6,057 ![]() |
Pontozásos vereség. Sajnos valóban nem volt meggyőző
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lightweight - Könnyűsúly (61.2kg) ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 124 Csatlakozott: 2006-10-02 Azonosító: 6,057 ![]() |
Elkezdődött a bevonulás. HAJRÁ KARESZ!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Cruiserweight - Cirkálósúly (90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 982 Csatlakozott: 2005-11-15 Azonosító: 4,190 ![]() |
Jó párosítás üzleti szempontból. Sport szempontból különösebb kockázat nélküli címvédés Stieglitznek, egy olyan ellenfél ellen, akinek a neve a tájékozatlan emberek fülében még mindig jól cseng. Csak a tájékozatlan emberek fülében cseng jól Miranda neve? Ez ellen a pali ellen megszenvedett anno Pavlik is és sokan mások. Azt állítani, hogy veszélytelen meccs, egyenesen hülyeség. -------------------- Múlt éjszaka azt álmodtam, hogy megettem öt kiló vattacukrot, és amikor felébredtem, nem volt meg a párnám
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 283 Csatlakozott: 2005-02-27 Lakóhely: budapest Azonosító: 3,058 ![]() |
Én nem írnám le Mirandát ennyire, de majd elválik mi lesz a meccsből!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 4,857 Csatlakozott: 2004-09-06 Lakóhely: Deutschland Azonosító: 2,127 ![]() |
Jó párosítás üzleti szempontból.
Sport szempontból különösebb kockázat nélküli címvédés Stieglitznek, egy olyan ellenfél ellen, akinek a neve a tájékozatlan emberek fülében még mindig jól cseng. -------------------- Don't discuss with Idiots! They drag you down to their own level and then beat you with experience.
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 1,464 Csatlakozott: 2005-04-25 Lakóhely: Pécs Azonosító: 3,337 ![]() |
Jó kis párosítás, nagy meccs kerekedhet belőle, de szerintem Miranda kiüti Stieglitz-et. Nekem elég meglepő, hogy ez a mérkőzés létrejött.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Stieglitz-Miranda meccsre mit tippeltek?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 3,275 Csatlakozott: 2003-06-18 Azonosító: 556 ![]() |
Dec 4,Sölden,WBO Interconti a klubtárs NÉMET Gutnecht-el...... Hát Milojko Pivljanin-al mégsem hozhatták össze. Azzal, hogy saját költségén elvégeztette Balzsay plasztikai műtétjét, az UBP megmutatta, hogy komolyan számít Kareszre. Nem egy verhetetlen alak a német, nekem egy jó közepes iparosnak tűnt augusztusban. A Balzsay - Stieglitz meccs összefoglalója igencsak csúsztatott (pl. hogy a német magasan vezetett a pontozólapokon), de nem találtam meg, hogy miként lehetne javítani. Valaki akinek van belépője súgjon a regisztrációval kapcsolatban légyszi. -------------------- Büszkeségeim.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 280 Csatlakozott: 2005-06-03 Lakóhely: Tiszafüred Azonosító: 3,512 ![]() |
Dec 4,Sölden,WBO Interconti a klubtárs NÉMET Gutnecht-el......
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Flyweight - Légsúly (50.8kg) ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 16 Csatlakozott: 2006-09-20 Azonosító: 6,000 ![]() |
Sziasztok!
Örülök, hogy Balzsay hamarosan újra bokszol, s talán jövő évben visszavágó is lesz, de... Nem bízom az UBP-ben. Mi lesz ha addig Stieglitz kikap? Más.. Mostanában tapasztaltam, hogy nem jalanít meg bizonyos cikkeket a gépem. Nem tudja valaki, mi ennek az oka? Más ne,m tapasztalt ilyet? (Ne haragudjatok, hogy ide írtam, de rohadt idegesítő, hogy minden 3-dik cikket nem tudok elolvasni!!) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 3,275 Csatlakozott: 2003-06-18 Azonosító: 556 ![]() |
Tényleg komoly tervei vannak az UBP-nek Karesszal, ha saját költségre megcsinálták neki a plasztikai műtéteket. Ilyet nem tettek volna, ha a süllyesztőbe akarnák irányítani őt.
Visszavágó akkor lesz, ha a SES (ők birtokolták régebben Stieglitz promóciós jogait, de a német egy ideje csak UBP vagy Spotlight gálákon lép fel) összerúgja a port Kohl-ékkal, vagy Karesz övet szerez, míg a német elveszti a sajátját. De indíthatják Balzsayt valamely más szervezet vonalán is, Bute-nak jövő nyáron kötelezőt kell vívnia. -------------------- Büszkeségeim.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,160 Csatlakozott: 2005-01-31 Lakóhely: Magyarország Azonosító: 2,926 ![]() |
Balzsay Károly 2010. augusztusában visszavághat Robert Stieglitznek. ![]() http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/balzs...vaghat-2000977/ |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 3,307 Csatlakozott: 2004-08-11 Lakóhely: Keszthely Azonosító: 2,036 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019-12-15 -17:47 |