Nehézsúlyúak |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Kérünk mindenkit, hogy tekintse át újra a fórumszabályzatot!
![]() ![]() |
Nehézsúlyúak |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Cruiserweight - Cirkálósúly (90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 918 Csatlakozott: 2006-05-18 Azonosító: 5,210 ![]() |
Helenius - Chisora - Szegény Derek, csinálhatott bármit, a bírókat nem tudta megverni
![]() ![]() -------------------- A'A
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,093 Csatlakozott: 2005-05-04 Azonosító: 3,371 ![]() |
és én nem is keményítem itt magam olyanoknak, akik nem fogják olvasni a fórumot. nővérezni őket úgy, hogy az arcukba nem mondanád 14 éves szint. nem vagyok oda értük, de magadat égeted. Kivancsi lennek mit szolna, ha kapna egy pofont valamelyik novertol ![]() -------------------- A valóságban cirkalo súlyú vagyok :)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,355 Csatlakozott: 2006-05-01 Azonosító: 5,124 ![]() |
Nekem legalább ott a személyes fotóm, meg a város, ahol lakom, de a tied sehol. Erről ennyit. és én nem is keményítem itt magam olyanoknak, akik nem fogják olvasni a fórumot. nővérezni őket úgy, hogy az arcukba nem mondanád 14 éves szint. nem vagyok oda értük, de magadat égeted. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 3,307 Csatlakozott: 2004-08-11 Lakóhely: Keszthely Azonosító: 2,036 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Cruiserweight - Cirkálósúly (90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 918 Csatlakozott: 2006-05-18 Azonosító: 5,210 ![]() |
Semmi nem veszhet kárba ![]() -------------------- A'A
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,355 Csatlakozott: 2006-05-01 Azonosító: 5,124 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fury egy igazi favágó, nagyon gyatra védekezéssel. Ha hétvégén lett volna ütőereje az ellenfelének, már nem lenne veretlen. de minden ütése talál, akárhogyan is, de talál... http://www.youtube.com/watch?v=wdFP-R_LYSM ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igazi keménytökű faszagyerek lehetsz, ha már neked is nővérek a Klitschkók... Amúgy én is Heleriusban látom a jövő bajnokát. Fury egy igazi favágó, nagyon gyatra védekezéssel. Ha hétvégén lett volna ütőereje az ellenfelének, már nem lenne veretlen. Én épp Heleniust mondanám inkább 'favágónak'. Mindenesetre szerintem egysíkubban boxol mint Fury. Fury még csak 22-23 éves csiszolódni fog. Persze az nem vitás, hogy Helenius jelenleg kiforrottabb. Kettejük csatáját ma Ő nyerné, de pár év múlva (remélem össze is jön a meccs) már egyáltalán nembiztos... Az ilyen ellenfelek arra jók, hogy lelohasszák azt a nagy arcát, mert az van neki nemakármilyen. -------------------- A'A
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Cruiserweight - Cirkálósúly (90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 982 Csatlakozott: 2005-11-15 Azonosító: 4,190 ![]() |
Akkor már inkább Helenius. Ő is ott van magasságban és már összetörte Brewstert, Petert és Lyakhovich-ot. Az eredményei és a fizikai tulajdonságai alapján is jelenleg ő az 1-es számú trónkövetelője a Klicsko nővéreknek ![]() Igazi keménytökű faszagyerek lehetsz, ha már neked is nővérek a Klitschkók... Amúgy én is Heleriusban látom a jövő bajnokát. Fury egy igazi favágó, nagyon gyatra védekezéssel. Ha hétvégén lett volna ütőereje az ellenfelének, már nem lenne veretlen. -------------------- Múlt éjszaka azt álmodtam, hogy megettem öt kiló vattacukrot, és amikor felébredtem, nem volt meg a párnám
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 3,307 Csatlakozott: 2004-08-11 Lakóhely: Keszthely Azonosító: 2,036 ![]() |
Akkor már inkább Helenius.
Ő is ott van magasságban és már összetörte Brewstert, Petert és Lyakhovich-ot. Az eredményei és a fizikai tulajdonságai alapján is jelenleg ő az 1-es számú trónkövetelője a Klicsko nővéreknek ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ha már nehézsúly a téma akkor érdemes odafigyelni erre a Tyson Fury gyerekre. Fiatal, tehetséges, bár a Klitschkok mellett még úgy néz ki mint egy telesz*rt búvárruha, de lassan odaér az élmezőnybe. Összepakolja az amcsikat aztán meglátjuk mire megy majd a keleti srácokkal
![]() -------------------- A'A
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: AVT Hozzászólások: 1,800 Csatlakozott: 2005-05-29 Azonosító: 3,494 ![]() |
Volt szó róla régebben,hogy Holyfieldnek Etiópiában lessz meccse egy helyi boxolóval.Tudni erről valamit,megvolt már vagy lessz egyáltalán?Jó lenne már látni boxolni a mestert.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,361 Csatlakozott: 2006-06-03 Azonosító: 5,515 ![]() |
Erről a meccsről már nagyon régen beszélnek, illetve az is rémlik hogy már halasztották. Sajna ha létrejön akkor is kicsi a valószínűsége hogy lássuk mert NWZ PPV. Nem sokra tartom Cameront, ha létrejön Tua még 38 évesen is partiban lehet. Csak meglesz a neten vhol, kár hogy Tua visszatérése nem a legjobban sikerült, remélem a régi formájához hasonlót hoz októberben is. -------------------- "I'm not much of a jiu jitsu guy, I'm a brawler and leg lock man" - Ken Shamrock
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Middleweight - Középsúly (72.6kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 450 Csatlakozott: 2005-11-26 Azonosító: 4,237 ![]() |
Erről a meccsről már nagyon régen beszélnek, illetve az is rémlik hogy már halasztották. Sajna ha létrejön akkor is kicsi a valószínűsége hogy lássuk mert NWZ PPV. Nem sokra tartom Cameront, ha létrejön Tua még 38 évesen is partiban lehet.
-------------------- You'll never walk alone!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Heavyweight - Nehézsúly (>90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 1,361 Csatlakozott: 2006-06-03 Azonosító: 5,515 ![]() |
A Tua vs Cameron mennyire biztos már? Mi a véleményetek a párosításról, esélyekről? Nálam a samoai régi nagy kedvenc. Miért tologatják a meccset, a szokásos?
-------------------- "I'm not much of a jiu jitsu guy, I'm a brawler and leg lock man" - Ken Shamrock
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fight.hu moderator ![]() Csoport: BME Hozzászólások: 8,378 Csatlakozott: 2004-02-01 Lakóhely: Budapest Azonosító: 1,269 ![]() |
Milyen formában van úgy LeBanner hogy csak kézzel megy előre.
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: PX members Hozzászólások: 3,795 Csatlakozott: 2004-05-05 Lakóhely: Üröm Azonosító: 1,649 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fight.hu moderator ![]() Csoport: BME Hozzászólások: 8,378 Csatlakozott: 2004-02-01 Lakóhely: Budapest Azonosító: 1,269 ![]() |
Mo-nak anno erltört az álla. Jeroma 4-0-0-val áll. Kíváncsi leszek.
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Cruiserweight - Cirkálósúly (90.7kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 982 Csatlakozott: 2005-11-15 Azonosító: 4,190 ![]() |
Május 23. A K-1 Francia nagyja Jerome LeBanner visszatér a profi boxba az Euro Sport képernyőjén. Ezt már nem kéne. Csak a pénzről szól, mert neki már nem terem itt sem babér. Inkább a visszavonuláson és a civil életen kéne elgondolkoznia, mert már messze van régi önmagától. Remélem nem járatja le magát mint pl. Mighty Mo! -------------------- Múlt éjszaka azt álmodtam, hogy megettem öt kiló vattacukrot, és amikor felébredtem, nem volt meg a párnám
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hall Of Fame ![]() Csoport: Regisztrált felhasználó Hozzászólások: 2,325 Csatlakozott: 2006-11-03 Lakóhely: mo.vác Azonosító: 6,210 ![]() |
Május 23. A K-1 Francia nagyja Jerome LeBanner visszatér a profi boxba az Euro Sport képernyőjén. erre vevő vagyok. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019-02-18 -14:00 |